Sport & Bewegen

Fit voor Voeding biedt niet alleen voedingsadviezen aan maar is ook gespecialiseerd op het gebied van sport. Samen met Janetsport worden bootcamps, personal trainingen en sporten in kleine groepen georganiseerd.


Bootcamp
Een bootcamp klinkt veel strenger dan het is. Het is vooral lekker buiten bezig zijn, het verbeteren van je conditie, je spierkracht, fit en soepel worden (of blijven), gezelligheid en plezier!

Bootcamp is voor zowel vrouwen als mannen. Tijdens de trainingen werkt iedereen op zijn eigen niveau zodat het op elke sportniveau een uitdaging blijft. Tijdens de training komen de volgende sportonderdelen terug: hardlopen, krachtoefeningen, intervaltraining, functionaltraining. En dat allemaal in de buitenlucht.

Kijk voor de trainingstijden en locaties hier.


Bootcamp voor beginners
Is een bootcamp voor jou te extreem dan kun je meedoen met bootcamp voor beginners. Bootcamp voor beginners is voor de startende sporter. Je kunt optimaal trainen, aan elkaar op trekken en je krijgt veel persoonlijke aandacht.

Beginners Bootcamp is de ideale training om je basisconditie op een verantwoorde manier te verbeteren. Tijdens de trainingen werk je op je eigen niveau, wordt er stil gestaan bij de technieken van oefeningen en worden de oefeningen rustig opgebouwd. De trainingen vinden in de buitenlucht van Alkmaar plaats.

Kijk voor de trainingstijden en locaties hier.


Personal training
Je hebt het erg druk met allerlei leuke zaken en uitdagingen. Dan is een balans vinden tussen werken, ontspannen en sporten soms moeilijk. Je weet en vindt sporten belangrijk en je wilt dit graag doen wanneer jou dat uitkomt maar dan wel met de juiste begeleiding.

Als personal trainer help ik je daar graag bij. Met de juiste doelen, oefeningen, uitdagingen en lekker in de buitenlucht zal je de juiste balans terug vinden in het dagelijks leven maar dan wel op jouw manier. En op een tijdstip dat jou uit komt.

Maak hier een afspraak voor een intake gesprek en een training.


Sporten in een kleine groep
Sport je liever met je eigen vrienden of familie, dat kan bij Fit door Voeding. Samen sporten in een kleine groep, met minimaal vier en maxiaal zes deelnemers die jij kent. Er zullen tijdens de trainingen individuele oefeningen gedaan worden maar je gaat ook samen aan de slag. Net als bij de bootcamp vinden de training buiten in Alkmaar plaats.