Partners

 

logoWhat’s your game?

Fit door Voeding verzorgt in samenwerking met AlkmaarSport N.V. – ‘What’s your game?’ Dit zijn sportlessen bedoeld voor alle kinderen van de groepen 6 en 7 van alle basisscholen in Alkmaar. Een school kan zich inschrijven en een top 5 van sporten opgeven waarvan zij graag een kennismakingsles zouden willen krijgen. Vervolgens wordt één van deze sporten aan de leerlingen onderwezen. De kinderen maken zo kennis met de sport en de vereniging, daarna kunnen zij lid worden van de vereniging. Het project is reeds van start gegaan in Alkmaar, er doen momenteel 27 verschillende basisscholen en 20 verenigingen aan mee.


logo-janetsport-zwart

JanetSport

JanetSport geeft advies en begeleiding op het gebied van sport en lifestyle. Wij staan garant voor kwaliteit en professionaliteit waarbij tegelijkertijd ook gezelligheid en een persoonlijke touch heel belangrijk zijn. Gezond zijn en je goed voelen is voor iedereen anders, daarom kunnen wij je op het gebied van beweging persoonlijk begeleiden en adviseren.

Onze klanten genieten wekelijks van bootcamp en personal training in de buitenlucht. Zo kunnen wij je helpen een gezonde en gebalanceerde levensstijl aan te nemen.